Norian Fast Track AutomationVi står overfor en utfordrende tid med coronavirus men NORIAN er fast bestemt på å sikre og styrke tjenester som leveres til våre kunder. Vi ønsker å utvikle våre samarbeidspartnere og fortsette å prestere på høyeste nivå med våre beste løsninger.

Våre kunder kan fokusere på lønnsomhet og likviditet, følge statlige støttepakker og skattemekanismer mens Norian kan bidra med økt automatisering og forbedre effektiviteten og kvaliteten i økonomi og lønnsprosessene for å redusere effekten av økonomisk nedgang forårsaket av COVID-19.

Om du vil vite mer, besøk vår Robotics nettside på norian.no

 

NORIAN Intelligent Automation Team kan benyttes for å utvikle og vedlikeholde roboter som kan styrke kvalitet og redusere kostnader. Vi nå tilbyr 'Fast Track Automation Deployment' -modellen for å fremskynde implementeringen av bots slik at organisasjonen din kan transformere på en sikker og bærekraftig, men likevel rask og smidig måte:

  1. Hele utviklingsprosjektet organisert 100% online (eksternt samarbeid)
  2. Prosess kartlegging - og workshops gjør vi gjennom Teams- eller Skype møter med spesialister innenfor system, prosess og IA fra NORIAN
  3. NORIAN Development Team vil kunne bygge og teste robot/automatisering med mulighet for senere utvidelser eller endringer for de valgte prosessene
  4. NORIAN Operations Team vil monitorer og sikrer vedlikehold for å minimere risiko for nedetid

NORIAN Intelligent Automation Team har bygd verdifull erfaring med utvikling og vedlikehold av roboter remotly og vil gjerne støtte din virksomhet i denne perioden. Ta gjerne kontakt med oss ​​slik at vi kan begynne å implementere automatisering i din organisasjon.

Last ned gratis e-bok om hvordan RPA kan brukes til å automatisere økonomi, regnskap og lønn:

Download free eGuide